Disse designere har formået at gøre mere end ét interiør projekt og fra en række mulige løsninger til at vælge den bedste. Disse design teknikker, efterbehandling materialer og indretning arbejde i ethvert interiør. Hvad handler det her om? Vi deler oplysninger på første hånd.
1. Marmor

“Jeg elsker og bruger ofte ganske lyse sorter i projekter – i efterbehandling af overflader eller fremstilling af et indvendigt element. Den naturlige oprindelse af farven og mønsteret af marmor skive er især værdifuld for mig: det er altid unik, sammensat i farve. Farven på pladen indeholder ofte tusind nuancer, og det subtilt føler øjet af den person.

Marmorfinishen passer både til de klassiske løsninger og passer perfekt ind i de nyeste rum. Efter min mening gør den kompetente brug af marmor i interiøret objektet visuelt “dyrt” og giver det værdi, som er i luksusvarer.”

2. Farve og tekstiler
“I begyndelsen af arbejdet med det nye projekt begynder jeg som kunstner at tænke i farvepletter. Arbejde med tekstiler er en af de første faser for mig. For mig er det at leve uden farve som at leve uden kærlighed. En god farve løsning af rummet hjælper til at føle sig bedre, at leve bedre.
Når jeg kommer til at kende rummet af et nyt objekt, jeg altid tilbringe et par timer i det. Jeg er opmærksom på, hvordan solen falder, hvilken udsigt åbner fra vinduet. Miljøet dikterer altid en stilistisk eller farveløsning. Og hvis vinduerne i rummet vender mod nord, kan du tilføje sol til rummet. Spørg mig hvordan? Hæng den accent gule porter uden foring det, så det “virker” på ovenlys.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *